4 overraskende ting du bør have som ny bådejer

By:

Som bådejer har du nok at skulle have styr på. Derfor kan det måske godt virke uoverskueligt, hvad du egentlig har brug for udover selve din båd. Men der er faktisk et par ting, som måske vil overraske dig, som vil være gode at have. Derfor vil dette indlæg præsentere dig for et par ting, som du muligvis ikke selv havde tænkt over som ny bådejer.

En polermaskine

Polermaskinen er et rigtig godt redskab til at gøre din båd klar om foråret, inden du igen skal have båden i vandet. Når du polerer din båd, så har snavs, muslinger og andet sværere ved at sætte sig fast. Det gør det noget nemmer for dig, når det kommer til vedligeholdelse.

En våddragt

Våddragter kan bruges til meget andet end surfing. De er specielt praktiske, hvis du på et tidspunkt er nødt til at skulle i vandet under eller efter en sejlads. Der findes mange forskellige slags, som har vidt forskellige funktioner. Det kan give mening at vælge en, som holder godt på kropsvarmen.

En vandtæt taske

Når du sejler skal du helt sikkert have nogle ting med på tur. Det er derfor et must at eje en vandtæt taske eller pose, som du kan have dine ting i. Der er mange ting såsom telefon, pung, håndklæder osv., som er rigtig træls at få vådt.


Kort og kompas

Det fleste moderne både har et navigationsapparat, som både kan vise vej, vanddybder og hastighed. Men skulle dette svigte, så er det altså virkelig vigtigt, at du har en reserve navigation klar, så du ikke strander et sted, hvor du ikke kan finde hjem fra.