Bliv godt klædt på til køkkentjansen med Raadvad knive

By:

Mange professionelle kokke er enige om, at der er ét redskab, der er det suverænt vigtigste i køkkenet: En god køkkenkniv. Du kan næsten ikke komme udenom at bruge en kniv, uanset hvad du vil tilberede. At skære grøntsager eller kød klares bedst med knive af kvalitet – for eksempel Raadvad knive.

Raadvad er en dansk virksomhed, som har mere end 200 års erfaring med at udvikle og fremstille køkkenudstyr. Den store erfaring trækker de også på, når det kommer til deres køkkenknive. Raadvad knive er formet af højkvalitetsstål, som betyder at du får et produkt med meget lang levetid.

Når du vælger knive til dit køkken, er det netop vigtigt at se på, hvordan de er konstrueret, og om stålet er af høj kvalitet. Så er du nemlig sikker på, at kniven holder sig skarpt, og at den kan holde til løbende at blive slebet.

Vælg den rette køkkenkniv til dine behov

Der findes et utal af forskellige typer køkkenknive, og det kan gøre det uoverskueligt at vælge. Derfor er det en god idé at tage udgangspunkt i dine specifikke behov, når du indkøber knive til køkkenet.

Er du for eksempel vegetar, eller spiser du meget lidt kød, kan du måske nøjes med en enkelt god kniv, der kan bruges til at hakke og skære.

Holder du derimod af en god steg eller bøf, er en udbenerkniv uundværlig. Denne type kniv er smallere end den normale kokkekniv, hvilket gør den ideel til at partere og skære f.eks. sener og fedt af bøffer, stege og andre udskæringer.

Du kan supplere din knivblok med praktiske knive såsom en savtakket brødkniv, en forskærerkniv, urteknive og meget mere. Så er du forberedt på store som små projekter i køkkenet!

Posted in: Knive