Bliv uddannet kostvejleder online hos Træner Akademiet

By:

Drømmer du om at blive kostvejleder og hjælpe mennesker? Dette kan nu lade sig gøre hos Træner Akademiet. Her kan du tage Danmarks mest dybdegående kostvejleder-uddannelse. Fordelen ved at tage denne uddannelse er, at det hele foregår online, og det betyder, at du 100% selv kan strukturere din tid.

Når du tilmelder dig uddannelsen, får du nemlig adgang til Træner Akademiets online-platform i op til 12 måneder. Her kan du altid tilgå dine moduler og lektioner, lige når det passer dig, og lige så mange gange du har lyst. Efter hver lektion er der en multiple-choice eksamen, som skal sikre, at du tilstrækkeligt har forstået materialet. Når du har bestået denne eksamen, får så du adgang til den næste lektion.

Selve uddannelsen som kostvejleder består af 2 niveauer. Først og fremmest lærer du alt det teoretiske omkring kroppen, kost og ernæring. Hermed ved du, hvad der sker i kroppen i forbindelse med ernæring, og hvorfor det sker. Derefter lærer du at omsætte denne viden fra teori til praksis. Dette indebærer, at du kan identificere den individuelle klients situation og behov, hvilket er essentielt for at kunne tilbyde vedkommende en passende vejledning. Dertil lærer du at vejlede mennesker om kost på en måde, så det kan forstås uden den samme teoretiske baggrund, som du har.

Ved at blive kostvejleder online hos Træner Akademiet laver du en god investering for fremtiden. Du bliver nemlig meget klogere på kroppen, kost, ernæring og at vejlede folk. Dermed bliver du både i stand til selv at bevare en sund livsstil og på samme tid at hjælpe andre mennesker med at opnå dette også. Da alt materialet bliver tilgængeligt for dig online, så snart du har tilmeldt dig uddannelsen, kan du altså allerede lave denne investering og begynde lige nu.

Posted in: Uddannelse