Det kan du gøre, hvis du har ondt i ryggen

By:

Mange af os danskere døjer med ondt i ryggen og hold i ryggen. Det kan være, fordi vi sidder for meget ned i løbet af vores dag og bevæger sig for lidt, men det kan også, være fordi vi sidder dårligt, for eksempel hvis man har dårlig kropsholdning, en dårlig kontorstol eller hvis forholdet mellem højden på din kontorstol og dit skrivebord ikke passer sammen. Andre får dårlig ryg, fordi de har fysisk hårdt arbejde, for eksempel håndværkere, gartnere og lignende. Ondt i ryggen kan også opstå ved overbelastning i sport og motion.

Hvis du har ondt i ryggen, kan du prøve kinesiotape ryg til at give støtte og smertelindre.

Hvad er kinesiotape?

Kinesiotape er en slags sportstape, som du kan bruge til at tape på kroppen de steder, hvor du har ondt eller har brug for ekstra støtte. Kinesiotape er meget udbredt blandt sportsfolk og fysioterapeuter som et hjælpemiddel til kroppens vigtige led. Hvis du døjer med smerter fra slid, operation eller andet, så kan kinesiotape hjælpe dig med at aflaste og støtte de områder, hvor tapen påsættes. Kinesiotape er super let at bruge og er meget elastisk.

Forskellige designs

Kinesiotape er modsat andre slags sportstape ikke kedeligt at kigge på, det fås nemlig i et utal af forskellige farver som pink, gul, grøn, rød, sort, lilla, hvid og blå. Du kan altså matche tapen med dit tøj, hvis du for eksempel har en rød trøje på, og tapen stikker lidt op i nakken.

Hvor kan jeg købe kinesiotape?

Der er mange steder, hvor man kan købe kinesiotape. Det kan for eksempel være ved din fysioterapeut eller kiropraktor og på apoteket, men der findes også mange forhandlere af kinesiotape online, for eksempel forhandlere af sportsudstyr, online-apoteker og den slags.

Posted in: Sportstape