Få de bedste resultater ved hver klipning med frisørsakse

By:

Vores frisure er en stor del af vores udseende, som kan være med til at fremhæve de træk i vores ansigt, som vi bedst kan lide. Derfor er det selvfølgelig også vigtigt, at når vi klipper vores hår eller tager til frisøren, altid får et resultat, som vi er glade for og tilfredse med.

For at skabe de bedste, skarpeste og mest lige resultater ved hver klipning, er det vigtigt at bruge de rigtige sakse til opgaven. Når du klipper hår, er det nemlig helt essentielt, at du anvender frisørsakse, da de netop er skabt til dette formål. En saks er nemlig ikke bare en saks, og hvis du bruger en køkkensaks, hobbysaks eller en helt tredje type, når du klipper hår, risikerer du et dårligt resultat, som du hurtigt vil blive træt af.

Vælg frisørsaks efter formålet og det ønskede resultat

Der findes forskellige typer af frisørsakse, og når du skal vælge hvilken frisørsaks, du vil bruge, skal du overveje, hvilken type klipning, du skal udføre, og hvad det ønskede resultat er. De forskellige frisørsakse er nemlig udviklet til forskellige formål og klipninger.

Skal der blot klippes spidser eller skal håret klippes kortere, skal du anvende en almindelig frisørsaks, også kaldet en klippesaks, der kan fås enten med konvekst skær eller vinklet skær. Denne frisørsaks kan bruges til mange forskellige typer klipninger.

Skal du derimod tynde ud i håret, er det en udtyndersaks, du skal bruge, der også kaldes en effilersaks. Denne type saks adskiller sig fra den almindelige frisørsaks, idet den har ét lige blad og ét blad med tænder. Med disse tænder adskiller saksen håret, så kun dele af hver sektion bliver klippet og andre dele ikke gør.

Posted in: Klippeudstyr