Find information om alle typer markiser og pris her

By:

En markise kan være mange forskellige ting. De fleste kender nok den klassiske rød/hvide markise, som minder én om rejser og ferier i syden. Men faktisk kan markiser se ud på uendeligt mange måder, og de kan også bruges med stor gevinst heroppe i norden. Orientér dig i markiser og pris og lad dig inspirere til en fleksibel og slidstærk overdækningsløsning.

Den klassiske markise monteres på en bygning og kan så rulles eller foldes ud efter behov. Den hænger ud fra bygningen i en vinkel, der tillader kondens og regnvand at trille ned uden at ramme dem, der sidder under markisen. Oftest vil dugen være syet af et vandtæt materiale, men man kan også få markiser, der er mere gennemsigtige, og hvis hovedformål det er at skygge for solen.

Markiser kan fremstilles til både private og erhverv, og i alle tænkelige mål. Ligeledes fås dugene i mange forskellige farver, så du kan matche dit hus eller din café bedst muligt.

Moderne markiser er meget fleksible og slidstærke. Du kan tilkøbe mange smarte gadgets; for eksempel en motor, der ruller markisen ud for dig, og en regn-, vind- eller sol-censor, der registrerer vejret og aktiverer motoren efter behov. Du kan også få en fjernbetjening til motoren, og på den måde styre markisen i ro og mag.

Vælg en markise, der passer til dine behov

Når du vælger en markise, skal du altid starte med at overveje dine behov. Hvor ofte kommer du til at bruge den? Skal dugen være vandtæt? Vil du have indbygget lys eller terrassevarmer i stellet? Alt efter dit budget er næsten alt muligt, når det kommer til moderne markiser.

Du kan lade dig inspirere ved at søge efter moderne markiseløsninger på nettet.

Posted in: Markiser