Foder til familiens ekstra medlemmer

By:

Enhver kæledyrsejer kender følelsen af at ville gøre det bedste for sine små venner. Også når det kommer til maden, og derfor er det vigtigt at vælge det rigtige foder.

Forskellige former for foder

Men hvad er egentlig det bedste? Hos simbasfoder.dk sælges en række forskellige fodermærker til både hunde og katte, og det af den simple årsag, at ingen kæledyr er ens, og det samme gælder for deres ejere.

Nogle vælger tørfoder i pilleform, andre vil have mad fra dåse og andre igen serverer familiens rester i madskålen. Nogle køber foder ud fra prisen, og så er der andre, der går op i det specifikke indhold i foderprodukter – alt i alt er der stor forskel på hvad danske hunde- og katteejere vælger til deres kære små.

Simbas Foder 

Simbasfoder.dk har hundefoder fra Royal Canin, Arion, Essential, Olivers Petfood, Carnilove, Brit Profine, Sams Field og Proformance. Af kattefoder føres mærker som Royal Canin og Brit, og desuden har de forskellige godbidder som tyggeben, knogler og andre lækre småting.

Når du alligevel er i gang med at handle ind til familiens ekstra medlemmer, finder du desuden tilbehør og legetøj til både hunde og katte.

Kundeservicen er i højsædet, og derfor arbejder virksomheden også ud fra devisen om at hurtighed, effektivitet og lave priser er kundens ønsker. Det skal være nemt, enkelt og overskueligt at handle på webshoppen, og bestiller du på en hverdag inden kl. 14, sendes bestillingen allerede samme dag. Handler du for over 500 kr., er fragten i øvrigt gratis.

Loyalitetsrabat og tilbud

Du finder løbende tilbud på forskellige produkter hos Simbas Foder, ligesom udvalgte mærker tilbyder en loyalitetsrabat. Det vil sige, at hvis du for eksempel køber 6 poser Arion Hundefoder inden for en periode på 18 måneder, så får du automatisk den 7. pose gratis. Det samme gælder med kattefoderet fra samme mærke og yderligere på hundefoder af mærket Sams Field.

 

Posted in: Uncategorized