Hjemmesalon til den eksperimenterende kvinde

By:

Mange kvinder kender det fra barndommen. Glæden ved at sætte den helt rigtige frisure, lave smukke krøller med et krøllejern og eksperimentere med hårfarve på veninderne. Denne glæde behøver du ikke at give afkald på. De fleste vil elske at møde op hos dig og spare penge, som ellers ville være blevet brugt hos frisøren. Skab din helt egen frisørsalon med professionelle remedier. Vi giver dig her nogle råd til, hvad du kan investere i til din hjemmesalon.

Køb en professionel frisørsaks

Først og fremmest er det vigtigt at investere i gode frisørsakse. Der er nemlig ikke mange af veninderne, der slår et smut forbi, hvis du står klar med køkkensaksen. Resultatet bliver meget bedre med en professionel frisørsaks. Søg rundt på nettet eller gå på YouTube og se nogle klippetoturials. Her er det et godt råd at starte ud med at klippe spidser. Så kan de mere avancerede frisurer komme hen ad vejen.

Køb glattejern, krøllejern og føntørrer

Efter en god omgang klipning skal håret naturligvis føntørres og styles, så hende eller ham i frisørstolen går hjem med smukt hår. Så spørg vedkommende, om håret skal krølles, glattes, eller om det skal være en mellemting. Du vil uden tvivl føle dig professionel efter både en klipning og hårstyling.

Køb hårkur, magasiner og andet, der kan underholde

Mange tager til frisør for at blive klippet, men også for at nyde godt af en lækker hovedbundsmassage med en god hårkur. Det er lige så stor en del af oplevelsen. Så køb en dejlig hårkur og nogle sladderblade, som vedkommende i den varme stol kan underholde sig selv med under klipningen og stylingen. Forkælelsen og velværen vil helt sikkert rygtes ude i byen.

Posted in: Frisørudstyr