Hold arbejdspladsen ren og skab de bedste arbejdsforhold

By:

Virksomheder, og især de store virksomheder, er ofte steder, hvor der færdes rigtig mange mennesker om dagen. Særligt toiletter, i køkkener, storrumskontorer og kantiner møder mange ansatte dagligt. Det betyder selvsagt også, at dette er steder, hvor der spredes rigtig mange bakterier, og det er både uhygiejnisk og sygdomsfremkaldende. Derfor er det så vigtigt, at der bliver gjort ofte og grundigt rent på en arbejdsplads.

Hyr et professionelt rengøringsfirma

Det første tip til en ren arbejdsplads er at hyre et professionelt rengøringsfirma. Disse firmaer har typisk mange års erfaring og er derfor både effektive og grundige. Og så kender de alle de steder, der typisk bliver overset, når der skal gøres rent. Derudover har de en masse effektive rengøringsmidler til rådighed, som man ikke kan købe til privat brug – for slet ikke at tale om industriudstyr, der kan klare store flader, højt til loftet og en helt masse andre opgaver.

Invester i ordentligt rengøringsudstyr

Hvis du ikke er villig eller har ressourcer til at hyre et professionelt rengøringsfirma, der kan klare opgaven for jer, så kan du sagtens klare rengøringen selv. Især hvis du har en lille virksomhed med få kvadratmeter. I så fald kan du i stedet investere pengene i noget professionelt rengøringsudstyr til din virksomhed, der kan lette opgaven. Det kunne være fra mærker som Nilfisk eller Rubbermaid.

Sæt håndsprit op

Dette er ikke nogen magisk løsning, der holder din virksomhed ren, men det er en effektiv metode til at holde bakterierne nede og at undgå spredning af diverse sygdomme. Ved at sætte håndspritbeholdere op ved indgangen til fællesarealerne, f.eks. kantinen, kaffemaskinen, kontoret og ved indgangen til virksomheden, minder du folk om at spritte hænder. Dette trick har vist sig at reducere antallet af sygedage betydeligt blandt ansatte i virksomheder.

Posted in: Rengøring