Hundeudstyr af høj kvalitet

By:

Dollardog er navnet på både webshop, fysisk butik og træningscenter for hunde. Firmaet er ejet og grundlagt af Pia Valling Stubkjær, der brænder for de firbenede og selv ejer tre hunde. Dollardog er bygget op om koncepterne nærvær og service, og forhandler både katte- og hundeudstyr, foder, plejeprodukter og meget andet. Endvidere kan du hos Dollardog få rådgivning og vejledning i forhold til kost og udstyr, således at du finder de bedste løsninger til dit kæledyrs individuelle behov.

Alle hunde fortjener det absolut bedste, og det kan findes hos os. Blandt en af vores mærkesager er ernæring. Den hundefoder vi sælger er derfor af meget høj kvalitet. Vores mål er at inspirere hundeejere over hele Danmark til at fodre deres hund med mad der er nøjagtig lige så sundt og nærende, som den mad vi mennesker selv spiser. Det vil alt andet lige højne hundens velbefindende, energiniveau og livskvalitet. Den type foder vi forhandler er af mærket BARF, der er naturligt og lækkert.

Vi lægger ikke kun vægt på at hundemaden er godt for hunden og fri for unødvendige tilsætningsstoffer. Alt hundelegetøjet i vores sortiment er fremstillet af ikke-sundhedsskadelige materialer. Derudover er det slidstærkt og holdbart, og du finder et væld af forskelligt legetøj som alle har forskellige funktioner. Du kan bl.a. aktivere din hund ved at give den en såkaldt Beco Ball. Det er en letvægtsbold, som har en tekstureret overflade, således at hunden ikke kan regne ud hvad vej den triller. Bolden udfordrer og underholder, og kan tilmed fyldes med godbidder, som kommer ud når hunden triller med den. Din hund vil garanteret også elske at lege med en blød plysbamse, evt. med en squeeker inden i.

Endvidere har vi et stort udvalg af hundesnore og seler, der er fremstillet af højteknologisk materiale og sidder ergonomisk korrekt på hunden.

Posted in: Uncategorized