Livet på farmen: Det kan du forvente af din gård

By:

Vil du gerne væk fra larmen i byen for at søge i eksil i en roligere landlig tilværelse? Så skal du være klar på en stor omvæltning, men det kan være det helt rigtige valg for dig. Livet på landet er mere end bare en hobby, og vi giver dig her gode råd med på vejen, så du kan komme godt i gang.

Ingen landbrug uden træsko

Du er ikke officiel landmand, før du har erhvervet dig et par træsko. Selvom du tænker, at træsko mest er til pynt, så er de super praktiske, når man lige hurtigt skal ud i stalden. De er nemme at gøre rene, og så er træsko med kap tilmed vandafvisende, hvis du vælger de rigtige af slagsen.

Gør dig gode venner med naboerne

Selvom man bor langt ude på landet, og der godt kan være mange kilometer fra den ene gård til den anden, så er det en god idé at holde sig gode venner med de nærmeste. Det kan være en god hjælp til dig selv og andre, at alle ved, hvilke biler der kommer ind og ud. Man er nemlig en smule udsat for indbrud, når man bor afsides på landet.

Kreaturvægt

På en gård har man dyr, og nogle af dem skal man sende til slagtning. Det er noget af et besvær at løfte dyrene med hænderne, når de skal op på vægten, og derfor bør du anskaffe dig en kreaturvægt, som dyrene selv kan gå op på med lidt hjælp fra en gulerod som lokkemad.

Posted in: Landbrug