Miniguide: Sådan kommer du i gang med dine personlige kunstværker

By:

Har du en kunstner gemt væk i maven, som du har fortrængt alt for længe, og er det endelig blevet tid til at lukke monsteret ud? Kunst kan komme i mange former og farver, og der er ikke noget, som er mere rigtigt og forkert end andet. Det handler blot om den værdi, vi lægger i det. Vi giver dig her gode råd til, hvordan du kommer solidt i gang med dine personlige kunstmalerier med de mest oplagte kunstnerartikler.

Lærreder

Som ny vil du helt sikkert kommer til at lave en masse fejl eller ting, som du ikke er helt tilfreds med. Men det er en del af processen, og den skal vi lære at leve med. Du bør derfor ikke investere i de allerdyreste lærreder fra start, men starte med de billige, så fejlene ikke bliver så dyre igen.

Rammer

Har du tænkt over, hvad der skal ske, når du er færdig med maleriet? Det bliver markant pænere og mere professionelt med en ramme rundt omkring dit maleri. Der findes rammer i forskellige materialer og prisklasser, og du kan sagtens finde rammer, som gør det, de skal, uden at de vælter budgettet. Start med nogle billige træ- eller aluminiumsrammer.

Et væld af pensler

Når du har malet dit hjem, har du sikkert erfaret, at pensler er noget, der hurtigt tørrer ind. Det samme gælder i kunstmaling, hvis du ikke gør noget ud af at skylle dem godt. Pensler kommer i forskellige kvaliteter, men i stedet for at købe nogle få dyre anbefaler vi, at du starter med at købe en masse billige pensler.