Optimér med en tabletholder til båd

By:

Nu kan du optimere din sejloplevelse med en tabletholder til båd. Det er altid rart at sin tablet med på farten og med en Railblaza tabletholder fra Kajak For Alle kan du også have den med på båden. Hvad end du sejler en sejlbåd, en motorbåd eller en kajak, kan du have din tablet eller Ipad med. Med en tablet har du nem adgang til oplysninger om kortplotter, ekkolod og radar information, hvilket gør det yderst praktisk at have tabletten med om bord.

Railblaza tabletholder til båd

Med denne tabletholder til båd er du sikret høj kvalitet og brugervenlighed. Den er helt perfekt til montering af Ipad eller tablet og du skal blot vælge hvilken type montering, du vil anvende. Holderen fastgør din tablet, men samtidig har du mulighed for at rotere din tablet 360° og vende den 90° op og ned. Så kan du snildt justere din tablet efter, om du ønsker at holde den på højkant eller på siden. Vær opmærksom på at Railblaza tabletholder til båd passer til alle tablets fra 7” til 10” og husk også at bestille din montage til holderen, hvis du ikke allerede har den. Den fiberforstærkede plastik, som holderen er fremstillet i, gør det muligt at montere den overalt på din båd.

Alt du skal bruge til båden og kajakken

Hos Kajak For Alle finder du alt hvad du kan komme i tanke om til båden, kajakken og andet vandsport og aktiviteter. De dækker dig godt ind med alt lige fra kajakker, påklædning, reservedele og tilbehør som en tabletholder til båd. De er med på beatet og har mere end 15 års erfaring inden for branchen, så de er også meget kompetente vejledere og rådgivere, hvis du har nogle spørgsmål.