Redline olie og kølervæske til din bil

By:

Er du motorsportsentusiast – eller ejer du en bil, der har brug for en god olie eller kølervæske? Måske kan du nikke genkendende til begge dele? Uanset hvad bør du gå på opdagelse i Redlines kvalitetsbevidste sortiment, hvor der er garanti for at finde et produkt, der passer til netop din bil. Redline har nemlig alt, hvad hjertet begærer indenfor olier til biler med automat -og manuelt gear. Fælles for alle olierne er, at de beskytter bilens motor mod korrosion baseret på en syntetisk fremstillet olieformular.

Hvorfor er motorolie vigtigt?

Sammen med den mindst lige så vigtige kølervæske sørger motorolien for, at selve bilens motor ikke overophedes ved at reducere mængden af friktion, så varmen fordeles over flere områder. Formålet med motorolie er med andre ord at sikre motorens fulde ydelsesevne. Samtidig fanger olien både snavs og støv, så det ikke ender op i motordelene. Det er alfa og omega at vælge en god olie, så alle disse vigtige områder efterleves. En af de mest anerkendte mærker på markedet er Redline, og derfor vil man ved at vælge en motorolie fra dette brand være sikret den absolut bedste ydelsesevne.

Vælg den rette kølervæske

Vil man være helt sikker på, at motorolien virker som den skal, er det oplagt at vælge en kølervæske fra Redlines brede sortiment. Redlines kendte Water Wetter kølervæske er i denne forbindelse en sikker vinder – både i professionelle og private sammenhænge. Sammen med en 20w20 motorolie fra Redline skal man ikke bekymre sig om, hvorvidt bilen kan følge med i fart. I Redlines udvalg finder du også gearolie, der er et oplagt ekstra tiltag i vedligeholdelsen og driften af din bil.

Har du spørgsmål om, hvordan Redlines olier og kølervæsker anvendes, vil stort set alle forhandlere på markedet være klar til at hjælpe dig.