Sådan får du en mere rå indretning

By:

Har du forelsket dig i den rå newyorkerstil? Og vil du prøver kræfter af med den i din indretning? Så er du kommet til det helt rigtige sted. I dette indlæg vil du nemlig får inspiration til, hvordan du med få tiltag kan give din indretning et løft.

Stål og mere stål

Der findes næsten ikke noget, som er mere råt end stål. Derfor er det oplagt, at inddrage mere af det i din indretning. En nem måde at gøre det på kunne være at investere i et par stålreoler brugte. Reolerne kan nemlig fås ret billigt brugt, og så er de geniale til både sko og andet opbevaring.

Murstensvæg

Et andet kendetegn fra den rå newyorker stil er murstensvæggen. Hvis du bor i hus eller lejlighed, hvor du ved, at der gemmer sig en murstensvæg, så kan det derfor være en mulighed at finde den frem. Alternativt kan du også bygge en selv. Væggen giver typisk et mere hjemmeligt og personligt udtryk, som du ikke finder andre steder.

Gamle vinduer

Et sjovt projekt kunne også være, at finde nogle gamle vinduer som kan bruge til rumopdeling eller måske spejl. De fleste ældre vinduer trænger nok til en kærlig hånd og en gang maling, men derefter er det et rigtig godt element til din rå indretning.

Læder

Den gamle lædersofa er virkelig et hit i den rå indretning. Læder er i sig selv ret råt og er derfor det perfekte match til din indretning. Du kan både finde stole, tæpper, forklæder, bordskånere mm. i læder. Det er kun fantasien der sætter grænser. Og det bedste ved læder er, at det kun bliver pænere men tiden. Jo mere patina desto bedre.

Posted in: Reoler