Sådan får du styr på dit event

By:

Der kan være mange forskellige anledninger til, at du skal afholde et event. Måske har du lige startet din virksomhed, og skyder karrieren i gang med et brag. Det kan også være, at du har udviklet en ny produktserie, som du skal fremvise. Uanset hvilken årsag du har til at afholde dit event, så får du i hvert fald her en guide til, hvordan du får helt styr på den.

Markedsføring

Det er svært at stable et event på benene, hvis ikke du fortæller nogen om det. Det er super vigtigt, at du spreder budskabet, om dit kommende event. Du kan både vælge at gøre til på Facebook og Instagram, eller du kan gå mere manuelt til værks med flyvers og plakater. Hvad der giver bedst mening afhænger helt af, hvilket slags event du skal afholde. Husk dog at markedsfør det i god tid, så folk møder talstærkt op.

Organisering

Selvom det er rigtig svært, så prøv og find frem til et estimeret antal, som du tror kommer til dit event. På den måde bliver det en del lettere, at leje lokaler, border, stole osv. Hvis det er et stort event du skal holde, så kan det være en god ide med nogle køledere. På den måde kan du holde lidt orden i, hvor mange der kommer ind og ud, så alle ikke står oveni hinanden.

Fastlæg et program

Det kan være en god ide, at have et program for dagen. Hæng det gerne op, eller giv det med til dine gæster når de kommer ind, så de ved præcis hvad der skal ske. Det kan også være med til at holde længere på dine gæster.