Scene udstyr i den bedste kvalitet fra Sunstill

By:

Har du brug for nye gelændere, helt nye scenepodier, stole til tribuner eller noget helt fjerde til dit teater, skolescene, spillested eller andet steds, så kan du hos Sunstill opgradere din scene med kvalitetstjekket og holdbart scene udstyr. Vi har mange års erfaring indenfor branchen og kan hjælpe dig med at få en skræddersyet løsning med fantastisk scene udstyr, som du kan få glæde af i lang tid fremover.

Det spændende sceneshow starter her

Hos Sunstill har vi iblandt vores store sortiment af scene udstyr blandt andet flere forskellige slags podier. Med de helt rigtige scenepodier kan du skabe ikke blot et spændende, men også trygt sceneshow. Hos os finder du alt fra standardscenepodier med ben i forskellige længder, hæve-sænke podier, drejescener og runde scener. Din scene kan være med til at udtrykke lige præcis, hvad din venue kan og vil. En sikker og robust scene giver også performerne tryghed, hvilket ultimativt gør det en positiv og dejlig oplevelse for alle.

Alt i tilbehør

Hos Sunstill finder du naturligvis meget mere end podier indenfor vores scene udstyr. Har du bruge for skalstole til dine tribuner, så folk kan sidde behageligt med ryglæn, eller har du brug for gelændere for at øge sikkerheden, eller skal dine podier have hjul på, så finder du det og meget mere hos os. Vi sælger reservedele og udstyr til scener, vi har solgt for mere end 40 år siden, så du kan trygt investere i kvalitetsrigt scene udstyr fra Sunstill.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os hos Sunstill og høre mere om dine muligheder for at få scene udstyr ind ad døren fra os. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig, om hvilke løsninger, der vil kunne opfylde alle dine krav.