Selverklærede nybyggere: Sådan kommer du i mål med haveprojektet

By:

Har du fundet stor inspiration i at se nybyggerne, og er du nu selv klar til at give den gas med huslige projekter, mens sommeren stadig kan tillade det? Så har vi i denne artikel samlet nogle gode råd til, hvad du skal huske, når du bygger nyt derhjemme og skal omlægge haven.

Brug flisesand, når du lægger fliser

Når du skal anlægge fliser eller en indkørsel, skal du sikre dig, at underlaget er lige og afrettet, så du ikke får buler i vejen. Dette er nemlig irriterende at udbedre og endnu værre at kigge på, hvis du ikke får gjort noget ved det. Med flisesand, hvortil du bruger en afretter til at gøre sandet lige, kan du sikre dig, at slutresultatet kommer til at stå snorlige.

Belægningssten

Når du så endelig har lagt dit flisesand og er klar til at lægge sten eller fliser på, skal du overveje, hvad der er pænest og mest praktisk for dig. Der findes nemlig et væld af forskellige belægningssten, som du kan benytte, i forskellige kvalitet og med forskellige formål. Vi anbefaler, at du tjekker op på de mange muligheder i stedet for at vælge det første og bedste.

Udendørs hobbyrum

Det gode ved selv at bygge udendørs hobbyrum er, at der ikke er nogen krav til isolering og lignende. Du kan bygge det som du vil – du skal bare huske, at det ikke tæller med som beboelse og ikke skal være til gene for naboer eller andre i området. Nu kan far, og sønnike måske, få et sted, hvor de kan udfolde sig.

Posted in: Beton