Sistema

By:

Madkasser og opbevaring er en nødvendighed for familier med børn. Hvis du gerne vil have produkter, hvor kvalitet og funktionalitet er i højsædet, så er Sistema det helt rigtige valg. Sistema har et meget bredt sortiment, der er til stor glæde for både børn og forældre.

Produkterne er produceret i materialer, der kan klare det meste. De kan klare en tur i fryseren, så du nemt og sikkert kan opbevare mad – dette er en rigtig god ting, når du har børn, så kan du altid have et måltid klar i fryseren, hvis du en dag er presset på tiden. Samtidig er det også en super god måde at undgå madspild. Det er bare lidt nemmere, når man har gode muligheder for opbevaring lige ved hånden. Materialerne sikre også, at du kan give det en tur i mikroovnen. Dette gør det blot endnu nemmere, at du kan bruge den samme boks, der har opbevaret maden i fryseren til også at varme det op i. Sidst men ikke mindst kan produkterne klare turen i opvaskeren gang efter gang.

Funktionaliteten på produkterne gør det ligeledes endnu nemmere at opbevare meget mad. Produkterne er nemlig lavet, så det kan stables – dette giver mulighed for at udnytte alt pladsen i fryseren og køleskabet. Samtidig er opbevaringsboksene og madkasser lavet med en smart kliklukning, der gør det nemt at åbne og lukke dem.

Sistema har som sagt et meget bredt sortiment, der bl.a. indeholder madkasser, opbevaring og drikkedunke. Madkasserne og drikkedunkene er fremstillet uden giftstoffer, så du med god samvittighed kan sende det med dit barn i børnehave eller skole – de er endda i flotte farver, så dit barn kan få sin yndlingsfarve. Der findes et hav af forskellige madkasser i Sistema sortimentet – du kan finde madkasser, der passer perfekt til den type mad, der plejer at være i madkassen. Måske skal der være plads til en lækker sandwich eller måske skal der være et ekstra rum til vindruer eller andre snacks. Lige meget hvad, så kan du næsten med garanti finde en madkasse, der passer til lige netop jeres behov.

TIP: Savner du inspiration til madpakken, så har Arla samlet en masse gode opskrifter til madpakken.

Der er flere forhandlere af Sistema i Danmark. En god idé er at handle det online. Her finder du ofte de bedste priser og samtidig kan du gøre det hjemme fra sofaen, når ungerne er lagt i seng. En af de webshops, der har det største udvalg af Sistema produkter er Babadut.dk – samtidig ligger de i toppen på Trustpilot, så du kan med garanti handle trygt hos dem. Du finder deres hjemmeside her: https://www.babadut.dk/

Posted in: Sistema