Skal du flytte hjemmefra? Her er tre ting, du så skal huske

By:

Tillykke med den store dag – du vil uden tvivl ikke komme til at fortryde det, selvom der er meget at lære, når man skal flytte hjemmefra. Der er ingen kære mor ved gryderne, og ingen far til at køre dig til fest. Men du skal nok klare det. Vi har derfor har samlet tre gode råd til, at du kan komme godt i gang i dit nye sted.

Essentielt køkkenudstyr

Du har ting som tøj og toiletudstyr til dig selv, men du har hele dit liv været vant til at bruge det, der nok egentlig er mors og fars udstyr. Det ændrer sig nu, og når du bor i byen som ung, kan man godt komme til at bruge mange penge på mad udefra. Med en stegepande, en gryde og en mikroovn kan du gøre dig mange og store besparelser.

Arbejd med budgetter

Når du flytter hjemmefra, er du nok i alderen 18-23, og det er de færreste, som har et etableret voksenliv i denne alder med styr på alt det økonomiske. Som eneboende er der mange udgifter, og når du ikke har verdens største indtjening, kan det være en stor fordel at få et overblik over alt, du skal betale løbende for at sikre dig, at du ikke bruger mere, end du kan tåle.

Hvor skal du vaske tøj?

Nu er der ikke nogen til at vaske tøj for dig mere, og du skal have fundet et nyt sted. Hvis du ikke har vaskemaskine i lejligheden, skal du benytte et lokalt møntvaskeri, som skal regnes ind i budgettet.

Posted in: Køkken