Stil sulten på en sundere måde med en firmafrugtordning

By:

Lange arbejdsdage, der bare trækker ud. Grå og demotiverende dage. Vi kender alle sammen de dage, hvor det er svært at holde gejsten oppe. Og mange forsøger at løse problemet med diverse snacks. Kaffe, chokolade, energidrik, slik – mulighederne er mange. Men hvis du vil foretage et sundere valg, bør du vælge en firmafrugtordning.

Det anbefales at man spiser seks stykker frugt og grønt om dagen, men det kan være svært at nå i en travl hverdag. Frugt er bare ikke nemt at transportere, fordi det nemt bliver mast eller stødt. Når du vælger en frugtordning med levering til kontoret, slipper du for det problem.

Med en firmafrugtordning kan du være sikker på, at frugten er nøje udvalgt efter højeste kvalitet og modenhed, og transporteret forsigtigt og professionelt frem til dig. Ordningen kan tilpasses til din arbejdsplads’ behov, hvad enten det gælder antal leveringer, stykker af frugt eller sågar hvilke typer af frugt, den indeholder.

Vælg et grønnere alternativ med frisk og lækker frugt

Det er selvsagt nemmere at vælge frugten til, hvis den allerede er på kontoret. En frugtkurv i køkkenet eller mødelokalet er indbydende og svær at sige nej til. Med en frugtordning kan du øge både trivslen og sundheden blandt dine medarbejdere, og begge dele er en god og vigtig investering.

Skal du have et langt møde eller seminar, kan du tilkøbe snackgrønt eller nødder til din frugtkurv. Det er sunde snacks, som mætter mere, og som er nemme at dele ud til dine medarbejdere på en travl dag. De kan være med til at booste motivationen og energien, når arbejdet trækker ud.

Hvis du sætter trivsel og sundhed på arbejdspladsen højt, vil en frugtordning give mening. Bestil din første kasse i dag og prøv ordningen af.

Posted in: Frugtordning