Træningsnarkoman? 3 jobs til dig

By:

For nogle er god form og træning en afhængighed – men heldigvis en god en af slagsen. Hvis du hører til i denne gruppe, er træning en livsstil mere end en hobby, og den handler om at holde sin krop i topform. Når man holder sin krop i topform, kan man præstere bedre i andre facetter af livet, og selvom det er hårdt at træne, giver det faktisk energi at træne. Vi kommer her med tre bud på jobs til dig, der er træningsfanatiker.

Styr på diæt og kost

Hvis du træner meget, ved du helt sikkert også en masse om mad og drikke. Fordi at spise ordentligt er essentielt, hvis man vil holde den gode form på lang sigt. Man taber sig markant hurtigere med god spisning, og derfor kan du gøre en vej ud af din viden om mad som kostvejleder.

Hjælp andre til at fokusere

Det største problem for mange, der ønsker at træne, er, at de ikke helt kan dedikere sig 100 % til det. De går i slikskabet lige en gang for meget om dagen, og det er her, du kan bruge dine mentale egenskaber til at inspirere andre. Som mentaltræner hjælper du andre til at holde fokus på de langsigtede mål.

Personlig træner

Som personlig fitnesstræner hjælper du andre til større muskler, hvilket er grunden til, at mange af os træner. Man skal vide en masse om muskelgrupper, og om hvad der sker i musklerne, når man træner. Det er her, du for alvor kan sætte din viden i spil, og der i øjeblikket et stort behov for det.

Posted in: Uddannelse