Mål hurtigt og nemt om du har feber med kontaktløs termometer

By:

Oplever du, eller måske dit barn, febersymptomer i de kolde vintermåneder? Med et berøringsfrit kontaktløs termometer kan du ubesværet måle kropstemperaturer, når kulden og virus banker på døren. Uanset om du har feber lige nu eller ej, så er et kontaktløs termometer et utrolig smart og praktisk apparat, som mange er glade for at have som en fast del af deres medicinskab. Specielt børnefamilier sætter utrolig meget pris på den smarte kontaktløse funktion, der gør det muligt at udføre febermålinger på dig selv, børn og babyer både nemt, bekvemt og hygiejnisk. 

Mange smarte funktioner med kontaktløs termometer

Termometeret kan ved hjælp af infrarød teknologi på 1-2 sekunder måle din temperatur, fra en afstand på de bare 3-7 cm. På den måde, kan du både nemt og smertefrit få af- eller bekræftet en eventuel febertilstand i din krop, hvis de slemme sygdomssymptomer skulle opstå. Apparatet har en fantastisk hukommelse på op til 30 målinger, og kan ligeledes købes med bluetooth, så du ved behov, nemt og bekvemt kan overføre dine målinger til flere andre enheder. Med en batteritid på ca. 3000 målinger bruger termometeret bare 2 stk. helt almindelige AA batterier, som de fleste har liggende i skuffen. Med de mange smarte funktioner, er dette termometer bestemt et must-have i enhver husstand.    

En verden af medicinsk tilbehør og udstyr

Oplev det store udvalg af alt i medicinsk udstyr hos Ekkomed. Du finder alt lige fra rengøring og hygiejne til elkirurgi og diagnostik. Vores fantastisk kompetente medarbejdere står altid klar til at guide og hjælpe dig med at finde lige præcis det udstyr du mangler. Udforsk det brede udvalg på vores hjemmeside i dag og kontakt os gerne ved eventuelle spørgsmål.