Militær kasser hos U.S. Overskudslager

By:

U.S. Overskudslager er grundlagt i 1957, og det er derfor det ældste militære overskudslager i Danmark. I mere end et halvt århundrede har shoppen leveret velassorteret nyt og brugt militærudstyr. Det indebærer over 28 mærker og samtlige produkter indenfor outdoor liv, militær, politi og streetwear.

Det er håndplukkede produkter, der er valgt med et fokus på kvalitet, komfort, ydeevne og design. Her sælges army- og militærprodukter i autentisk stil. Mange af produkterne er tidligere anvendt militærudstyr og beklædning. Det er alt fra telte, outdoor grej og tøj til macheter og militær kasser.

Militær kasser

Militær transport kassen fra Pelican-Hardigg er lavet i kraftig plast, for at kunne modstå det selv det hårdeste vejr. Derfor er den også egnet til udendørsopbevaring. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når det kommer til anvendelse. Nogle vil bruge den som en del af indretningen, og andre vil bruge den til værktøj. Det er en all around lukket militær kasse med låg, som kan bruges til at transportere, pakke og opbevare i på en sikker og pladsbesparende måde.

Militær kassen er en anonym, camouflage grå. Den har et råt udtryk med store metalhængsler til at lukke kassen med. Interiøret kan afmonteret, hvilket skaber et stort rum til opbevaring. Der er desuden også en rumdeler til kassen, der oprindeligt er beregnet til opbevaring af militær materiel.

Prisen på militær kassen er 999 kroner.

De udvendige mål er 91 cm X 62 cm X 52 cm og de indvendige mål er 78 cm X 49 cm X 44 cm.

Praktisk info

Hvis du har spørgsmål, er du er velkommen til at kontakte shoppen på telefon 35 38 12 00 eller i butikken på Århusgade 25 – København Ø.