Skab et godt flow i dit hjem med glasdøre

By:

Det er rart at have store åbne rum, så man kan være sammen hele familien. Men når forældrene gerne vil se tv, og børnene gerne vil lege, kan der komme til at være enormt meget larm i rummet. Har du mulighed for det, kan det derfor være en go ide, at du laver en bred døråbning mellem de to rum. Det gør, at det føles som et stort rum, når dørene er åbne, men når de er lukkede, er der ikke helt så meget larm, som hvis det var et stort rum. Det er en god ide, at du vælger glasdøre til den store døråbning, så du stadig kan se ind til børnene, når de leger ved siden af. 

Et godt sted for dig at købe glasdøre til dit hjem er på webshoppen melholt.nu. De har et stort udvalg af forskellige former for døre til indendørsbrug. Det er med til at gøre, at du nemt kan finde den dør, der passer til dit behov og din stil. Når det kommer til glasdøre, har du mulighed for at vælge mange forskellige slags. Det kan være nogle med store ruder i. Så vil der typisk være tre glas i en dør adskilt af trælister. Du kan også vælge de såkaldte dannebrogsdøre. De har meget mindre ruder. De er også adskilte af trælister. 

Derudover kan du vælge, om du vil have, at glasset skal være hele vejen ned i døren, eller om det kun skal gå halvvejs ned. Fordelen ved, at det går hele vejen ned, er, at du dermed nemt kan se, hvad der sker i det andet rum. Fordelen ved en halv glasdør kan være, at I kan få noget privatliv imellem rummene, men stadig se ind til hinanden. 

Udover døre kan du på melholt.nu også finde alle de ting, som du har brug for for at montere din nye dør. 

Posted in: Glasdøre