Det rette sygeplejefodtøj til sygeplejerskerne

By:

Som sygeplejerske passer du på andre og hjælper dem. Du har en vigtig arbejdsfunktion, som ingen kan være foruden. Derfor er det også vigtigt, at du passer på dig selv, så du fortsat kan være med til at passe og hjælpe andre.

Når du er på arbejde, går du mange skridt i løbet af en vagt. Med mange skridt i løbet af en dag, er det også nødvendigt, at du bruger ordentligt fodtøj, der giver dig optimal støtte. Med ondt i fødderne kan arbejdsdagen blive lang og svær at komme igennem, når du bevæger dig så meget rundt på arbejdet.

For at kunne hjælpe andre, skal du også selv have overskuddet til det, og det har du ikke, hvis du går rundt med ondt i fødderne. Det første skridt på vejen til at sikre, at du undgår smerter i fødderne, når du er på arbejde, er det rette sygeplejefodtøj.

Komfortabelt, ergonomisk og skridsikkert fodtøj

Sygeplejefodtøj adskiller sig fra andre slags fodtøj ved at være skabt til at sikre optimal komfort, så du kan bære dem uden frygt for, hvornår fødderne begynder at blive ømme og gøre ondt.

Fodtøj til sygeplejersker kommer i forskellige typer, så du kan få lige den slags fodtøj, du bedst kan lide at bære. Sygeplejefodtøj kan nemlig fås både som sandaler, træsko og sneakers. Alt sammen udviklet med en stærk ergonomi, høj komfort og skridsikre såle, så du trygt og behageligt kan have fodtøjet på hele arbejdsdagen uden gener og smerter.

Posted in: Arbejdssko