Ny campingvogn? Husk dette udstyr

By:

Der er en grund til, at rigtig mange danskere hvert år (eller i hvert fald uden for coronasæson) tager på campingtur. Det er skønt at komme ud i det fri langt væk fra larm og støj fra byens centrum, men hvis din tur skal blive nogenlunde succesfuld, skal du have det rigtige udstyr med dig. Vi giver dig her gode råd til din campingtur.

Campingspejle

Når man skal campere, har man typisk et stort læs med i form af en campingvogn. Den fylder rigtig meget i trafikken, og derfor skal du huske campingspejle til din bil. Campingspejle er spejle, som man sætter på de normale spejle, så du kan orientere dig bagved den store campingvogn. Det er ikke sikkert, at det er nødvendigt i dit tilfælde, men har du bare en semistor campingvogn, er det nødvendigt.

Varmer til teltet

Selvom man primært camperer om sommeren, kan det godt blive rigtig køligt om aftenen og om morgenen, inden solen har varmet teltet op. Derfor skal du huske at købe en varmer, så du ikke skal spærre dig selv inde i campingvognen, bare fordi natten presser på. Vi er jo på camping for netop ikke at sidde inden for, men at nyde udendørslivet. Vi sover bare inde i campingvognen.

Grill

Maden er en stor del af campingoplevelsen. Og her er en grill dit redskab til at kunne lave den mad, som du går og glæder dig til hele dagen. Køb nogle hummerhaler med og lav en lækker sommersalat. Tiden er til det, vejret er til det, og det gør camping så meget sjovere ikke at spise kylling og kartofler fra ovnen.

Posted in: Camping