Nybyg derhjemme? 3 råd til dit byggeri

By:

Skal du bruge coronatiden på at bygge om derhjemme? Så forstår vi godt din motivation. Vi bruger rigtig mange timer derhjemme, og det kan være hårdt at gå og kigge på de samme ting igen og igen – og nu hvor vi alligevel ikke kan rejse, hvorfor så ikke bruge pengene på optimere hjemmet? Vi giver her gode råd til, hvordan du kommer bedst i mål med dit byggeri derhjemme.

Pallevogn til tunge fliser

Du kommer meget sandsynligt til at skulle bruge en palleløfter til fliser på et eller andet tidspunkt. Selvom det ikke er fliser, skal du måske have løftet tunge sten et andet sted hen. Og her er en pallevogn den perfekte maskine til dig, som gerne vil undgå ondt i ryggen og mange arbejdstimer med flytning af tunge sten og fliser.

Ekstern projektleder

Vil du gøre det selv, eller har du ansat et firma til at tage sig af entreprisen derhjemme? Så kan en uvildig vurdering af det foreløbige projekt være en kæmpe fordel i sidste ende. Du laver måske nogle fejl, fordi du ikke er top professionel, og virksomheden, der udfører arbejdet, prøver måske at slippe afsted med nogle billige løsninger. Her kan en projektleder træde ind og gøre en forskel.

Sandafretter

Inden du skal lægge fliser, skal du sikre dig, at overfladen er helt jævn, og hertil skal du bruge en sandafretter. En sandafretter er helt, som navnet antyder – sandet rettes ud, så det stor helt i vater. Dette forhindrer, at fliserne stikker ud og ser grimme ud, for det er nok det sidste, du vil have.